Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där dag



Det är en sån där dag
när inget går rätt
när ögon rinner
och näsan lyser

Fast jag sitter still
är det för varmt
eller för kallt

Ansiktet är påsigt
och prickigt
och trött

Sängen kändes ovanligt skön
kanske har jag feber
borde inte gå

men han ringde ju
vad har jag då för val?

önskar bara att jag
kunde varit
lite snygg
idag





Fri vers av Elisa-Linn
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn