Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Johanna Simonsson


Tillsammans för alltid


Tillsammans för alltid
bland sol och smuts
I ett hav av vitt och grönt

Tystnaden gav vika
för våra lyckliga skratt

Ett minne jag vill bo i
när livet tränger sig på
och ansvar blir för
tungt att bära

Vänner vilse i vitt
vänskap i sin mest
okomplicerade form
och blåögd lycka
hos två barn




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn