Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säkerhetskontroll

Det kan kanske vara så, att ingen får gå härifrån utan att lämna något,
sa hon,
men det kan inte gälla alla, väl?
Vet bara att det inte gäller mig,
sa jag,
innan jag gick
utan att ta med mig något
Gjorde jag fel?
Sa hon
då hon gick,
och jag vet faktiskt än idag inte
om hon tog något med sig
Har jag fel?




Fri vers av laprincipessa
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laprincipessa
laprincipessa