Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakifrån medan fabriksvisslan går




Du ställer dig upp
hands up
livet tar dig mellan benen
hetluft


Böjer dig framåt
särar
fabriksvisslan går
skumbad


Faller samman
mal köttet
mellan tänderna
färskt


Han spottar dig
face it
valrosstung ensamhet
lämnar


Du ställer dig upp
hands upp
döden tar dig mellan benen
fy fan





Fri vers av halmstrå
Läst 1124 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-10 16:06



Bookmark and Share


  aol
brutalpoesi, gillas,
2013-03-26

  mayhem and order
men tjenare...så jäkla snyggt!
2008-10-04

  Hannadraken
brutalsnygg poesi! En favvo!
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå