Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmmm...Jooo...Svårt

Förälskad i,
Vill förälska mig Ur

Lättare I
Svårare Ur

Vill Bli Kär Ur Dig..




Övriga genrer av CharlieShane
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-10 18:05



Bookmark and Share


  Bissen
Jag känner samma. Att bli kär är inge kul, man blir så dum...
2008-09-12

  Mr Lindemann VIP
Att bli kär i någon
Är lättare än att kära ned sig
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane