Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa vän, hang on


Ett liv kan anses vara så skört

Något radikalt går överstyr
En livlig tanke dör
En ljummen juli natt

Hon säger att hon älskar livet
men dövar alla känslor
Hon säger att hon vill leva
men slutar att andas

Botar ångesten med sprit
men i dimman kommer den värsta
Och ånger över vårdslöshet
Kan inte dra henne tillbaka

Hon säger att hon älskar sina vänner
men låser ut dem ur sitt liv
Hon säger att hon älskar sin familj
men manipulerar dem till att tro
att allting är så bra

Kallt rakblad där livets rytm bankar
Gråter tårar av sorg
över att livet inte blev som det skulle,
eller borde ha varit
Finns ingen återvändo nu

Hon säger att hon mår bra
och drar åt snaran lite till
Hon säger att hon vill ta tag i sitt liv
och gräver sin grav ännu djupare

Hon säger att hon älskar livet
Hon säger att hon vill leva




Fri vers av CharlieShane
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-10 22:06



Bookmark and Share


    Phiju
Motsägelsefullt och känsloladdat.
2010-01-31

  Bissen
<3
2009-09-03

  Junitvillingen
Smärtfylld, ångestladdad text och en mycket svår situation för alla inblandade. Måtte din vän få den hjälp hon så väl behöver - och måtte du och alla andra i hennes närhet klara detta tunga...Känner med både dig & din vän...känns som om alla ord är för små i detta sammanhang, men jag önskar av hela mitt hjärta att "vindarna vänder" så att livslusten infinner sig hos din kompis. Allt lär ta sin tid, men hoppas att alla runtom orkar stödja henne och att ni alla som "står bredvid" också får hjälp att hantera situationen. Varma tankar & kramar!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane