Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I En värld av Gråa Toner

I en värld av gråa toner
utgör Hon för det vita
I en värld av gråa toner
utgör jag för det svarta
Gråa tillsammans

 

Men jävligt Lyckliga..




Övriga genrer av CharlieShane
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 19:11



Bookmark and Share


  Bissen
kort och gott, väldigt fint! Även om jag har missat de svarta tonerna i dig... =)
2009-04-28

  Junitvillingen
Svart och vitt blir ju faktiskt grått - när man blandar färgerna. Lycklig kan man vara ändå;-)))
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane