Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gitarr hördes spela från land!


Båten!

 

Nattens ljus svävade

Mellan gryning och moln

Morgonen vaknade bakom havet

 

Äventyren väntade i solljuset

Där fåglarna förväntansfullt svävade

När båten skulle lastas

 

De mjuka vågorna gungade

Den lilla båten från land

Seglen blev hissade och

De styrde rakt emot solen  




Fri vers av madigan
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan