Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUSTNU ÄR JAG EN SUR, FEBRIG, INKOMPETENT JÄVEL

 

trött som vaknat på FEL sida

och irriterad på ALLT.

 

KLOCKAN 11:15 har möjligen ALLT vänt.

 

hoppas hjärnan vaknat, kaffet gjort sitt, lagom temp och att solen skiner.

 

skejtar i ultrarapid..från minut

 till min trut

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-11 09:20



Bookmark and Share


  lyckeli
Go back to bed my friend...tomorrow is a new (n´ better) day!
2008-09-11

  J A Nicander
Man tycker att man borde lärt sig att vakna på rätt sida, när man haft denna trista erfarenhet ett antal gånger, men icke....du har min sympati kompis!
2008-09-11

  Night Soul Woman
♫Ski Ba Bop Ba Dop Bop♫

:)

Tack för läsningen!

*Godmorgon*
2008-09-11

  Lena Krantz VIP
Äsch det går ju över, ta det som en skön dag i sängen vettja *flinar äckligt hurtigt*
2008-09-11

  genni VIP
Ladda med ipren, låt koffeinet verka, sen blir dagen liiite bättre...
2008-09-11

  Mr Lindemann VIP
Viktigt då när du befinner dig vara i det tillståndet du nu är i
Är att bejaka ditt inre mörker!
Ta så att säga hand om det och inse att den är en del av dig!

(Har gått med i en New Age grupp)
2008-09-11

  glittertindra
en sådan dag när förkylningen tar över och man ska söka sig till rätt sida av sängen med en stor kaffekopp och underhållning.. bok eller film eller något...
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#