Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUST NU ÄR JAG PAIN IN THE ASS

 

 

tuggummit på biositsen

snorkråkan på kinden

spyflugan i mjölken

motoroljan på den vita skjortan

grannens stinkande lakan under balkongen

det gömda skämda grisörat bakom elementet

 

snart är klockan 11:15

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 380 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-11 09:46



Bookmark and Share


  lyckeli
Tycker du känns lite neg o grinig faktiskt....lite så där som män blir när tempen går över 37.6...; )
2008-09-11

  Johan Pollnow
det här är en bra text. grisörat förgyller.
2008-09-11

  Night Soul Woman
11:34
2008-09-11

    Glittra G
Alla har vi sådana dagar, hoppas att det blir bättre. Jag håller tummarna ...
2008-09-11

  J A Nicander
Sådana dagar behövs också. Utmatta sig själv för att kunna ändra position.
2008-09-11

  Mr Lindemann VIP
När man känner som du gör i det här läget, gäller det att ignorera det som kanske är det som trycker dig allra mest. Din djupfrysta svärmor i bastun.
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#