Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är till en älskad vän, som jag inte skulle klara mig utan.
Du är starkare än du vet om, älskling, och jag finns här för dig, jättealltid <3



Älskade underbara

 

Hör snyftningar i luren,
jag vet att det är du.
Någon har gjort dig illa,
och jag blir genast lika ledsen som du är.
Jag känner din smärta, vännen, jag förstår.
Vem i världen har hjärta att såra
en sådan underbar människa?

Det stormar i hjärtat
när jag hör att du är instängd
i din egen tanke.
Jag lyssnar,
jag pratar och tröstar.
Jag älskar dig.
Aldrig kommer jag lämna
din sida.
Du är för evigt fastkedjad
i mitt hjärta.

Jag blir så arg!
Arg på världen,
hur kan den låta denna vackra själ
bli så totalt sårad
och känna sig så förbannat trasig?
Men jag är en själsömmerska,
jag hjälper till att laga alla hål.
När du är trasig,
så känner jag hålen i hjärtat,
sötbollen min.
Du är aldrig ensam.
Jag är här.

När allt känns suddigt
och alla klippor faller
då står jag här,
för dig.
MED dig.
Och andas varje andetag
av kärleken till dig.
Evig är min vänskap.

När du är sjuk,
så blir jag snorig i själen
gumman.
Och när du är frisk och skrattar
då leker leendet på läpparna.
Mår du bra,
då mår jag bra.
Mitt liv kan ha nått botten,
men du får mig att le.

När inget känns meningsfullt,
tänk på hur mycket du betyder för mig.
Om det inte finns något mer att leva för,
så lev för mig.
I varje andetag, varje hjärtslag
där finns du hos mig.
Och jag saknar dig.
Glöm aldrig
hur betydelsefull du är,
ingen är som du.
Nejnej, du är inte konstig ;)
Bara speciell, helt unik.
På ett bra sätt ^_^

Och även fast det är så att jag råkar vara ett par
centimeter längre än dig ,
så ser jag upp till dig älskling <3  (:

Nej, ingen är som du vännen
och du ger mitt hjärta en anledning
att slå när allt känns mörkt och instängt.
Glöm aldrig det.

Jag älskar dig.

 

(Bli frisk :D för jag saknar dig <3)




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 12:41



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Stum av förundran över den översvallande vänskapen - lyckliga är din vän och du!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel