Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skoterraggare och snöflingor, samt likheten däremellan

därför att varje snöflinga utanför fönstret
hävdar sin existens med samma självsäkerhet
som vilken skoterraggare som helst
men de precis som jag
är beroende av ögat som ser
dess skärpa
dess riktning
dess vilja att individualisera
och indentifiera sig med
skoter, raggare, snö, flinga, vatten, is, motor




Fri vers av Isak Gyllenstjert
Läst 561 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Gyllenstjert
Isak Gyllenstjert