Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tre skap

Jag bekänner mig till kvasivetenskapen
när den tolkas i
det som kallas kvasipoesi

Jag beundrar också galenskapen
när den tänder
mig fastän det sällan händer

Men allra mest får utanförskapen
mig att sväva fritt
ditt är ditt men icke mitt




Fri vers av stenhur VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 19:10



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
väl sklidrat här!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP