Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallgrav runt dina fötter


Det är intressant att höra
att du har ägnat all tid
åt att gräva en vallgrav

En hel vallgrav baserat på en enda vattendroppe

Nu står du vid kanten och väntar
Du tycks inte förstå
att jag aldrig kommer fylla den

Att jag aldrig hade för avsikt att göra det

Du såg att jag fällde en droppe
och garderade dig genast mot syndafloden
Det gör ont att höra att du fortfarande väntar på den

Hur länge orkar man tro på vedergällning?

Du tycks vara den enda
som inte har insett
att jag åkte för länge sedan

Den enda som inte insett att jag inte kommer tillbaka

särskilt inte för att fylla dina behov




Fri vers av HQ
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-12 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ