Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick från Wien


Det var en gång en nazist
Vars huvudsakliga brist
Helt utan potens
Liksom intelligens
Och så var han dödligt trist




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 00:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
den var bra..vass och sann så in i norden..
2008-09-14

    papillon
Hitler has only got one ball
Goering has two but very small
Himmler
has someting similar
but poor old Gobbels
has no bolls
allt all..............
Texten till "River Kwai march"

I alla tider har män hånat män på fiendesidan för bristande sexuell förmåga. Det är ganska intressant och pekar onekligen också det på sambandet mellan manligt våld och sexualitet....
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO