Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinkeby


Du vet om att du är i Rinkeby

När det sitter en parabol

Utanför, varje fönster




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 20:15



Bookmark and Share


  LassO
Tillåtet eller inte, de sitter de i alla fall.
2008-09-16

  genni VIP
Är det tillåtet med paraboler utanför fönstret, på husväggen?
2008-09-15

  Regular
jupp ...och du inser att du helt plötsligt blev en etniskt minoritet ;-)
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO