Från det mörka till det ljusa!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från det mörka till det ljusa!


Sol

 

Ny morgon

Soligt framtidshopp

Dagen väntar

 

Att Älskas




Fri vers av madigan
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 08:18



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Stjärnan vänder åter mot vår plats

och den brinner bara för oss

Fin bild och fint skrivet
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan