Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spetsfågelns kurrande sång var sövande!


Hitta

 

Vilsna bland oleanderträden

Letade vi oss fram

Genom murkna nedfallna blad

 

En orm ringlade förbi

Vi stannade stela till för

Att sedan fortsätta vandringen

 

 

Vi måste hitta ut

Till öppna gräsvidder

Känna den friska klara luften

Se himlen och fåglarna




Fri vers av madigan
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan