Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

 

... vi gör det

dövar oss och glömmer

 

snärjer in

oss

och väver nya drömmar.

 

Stegen

prövande medvetna. 

 

Men

vi gör det

balanserar taggtråd

den silkestunna

 

för 

 

den glittrar vackert

och

gnistrar mjukt

 

när du säger

att du

älskar

 

är månen hel och nära

och

gryningen

 

så långt ifrån...  

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 785 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-09-12 14:29



Bookmark and Share


  erkki
Verkligen varm och kärleksfull!
2012-01-02

  Blodros
Ja, vacker...
en skir text, som ändå står stadigt
gillar mycket!
2010-04-30

  issac.a.m
Vacker & Underbart...
2010-02-21

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm... den var skön & vacker & underbar.
2009-12-07

  Mygg
En sinnesstämning där även det farliga lockar och blir kittlande!
Härlig läsning!
2008-10-28

    ej medlem längre
Jättefin
2008-10-23

  aol
så målande vackert gillas verkligen
2008-09-27

    ej medlem längre
Bra, målande skrivet med många metaforer & adjektiv, detta fastnade jag för alldeles särskilt mycket:

dövar oss och glömmer
snärjer in
oss
och väver nya drömmar.

Och:
Men
vi gör det
balanserar taggtråd
den silkestunna
2008-09-19

  Elaine.S VIP
Wow!! så himla bra skrivet...gillar allt , applåderar och bokmärker
2008-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Då är alting "nära och nu", som Lundell sjöng i "Taxi".

Suveränt skrivet, Backsippan.
Och grattis till nominering/placering!
2008-09-12

  Bjarne Nordbö
Tror detta är det bästa jag läst av dig.
2008-09-12

  Mr Lindemann VIP
Fint och skört vackert!
2008-09-12

    Bodil Sandberg
En underbart vacker kärleksdikt..mjuk och varm..så fylld av känsla
2008-09-12

  Malin Magnusson
gör det länge och väl och släpp aldrig taget om varandra!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter