Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelblod

Bland fågelspår kliver
i mjölig snö
två trasiga fötter

I kylans frånvaro
av nykläckt vår

Det är blod som droppar
ett stänk på varje kind
rosiga fast mer som taggar

Bland mörkersnår rister
en mörkblå koltrast
Hennes ben är nakna




Fri vers av GaiaKaja
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja