Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriv berörande för att nå ut till massan...


Om den svåra konsten att nå ut i diktform

Budskapet i en dikt är självklart viktigt
men för att budskapet ska nå ut och synas
bör man skriva på ett berörande sätt
det är detta som är den svåra konsten, men jag hoppas att ni lyckas!




Övriga genrer av Skrivarn
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 15:30



Bookmark and Share


  Linus Nilsson
Jag tror det är lätt att man begränsar sig till en uppfattning om vad som är "bra" eller "berörande" istället för att skriva sin egen poesi, med sitt eget språk.

Tror det kan bli fel om man försöker hitta en formel för att skriva bra, själv tror jag att jag skriver som bäst när jag är fullpumpad med liv och sinnesförnimmelser..

Jag håller med om att det är en svår konst. lycka till själv!
2008-09-12

  Mr Lindemann VIP
Jag som så är stycke av massan här undrar så då hur skall jag skriva?
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn