Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukt pinsamt

sanden kryper ner i sprickorna
sköljs bort av vattnet
som en gång var mark

isen släpper taget
om det som var snö
alla sammarbetar de

i det som blev mitt fall




Fri vers av Isak Gyllenstjert
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Gyllenstjert
Isak Gyllenstjert