Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Willy Kyrklunds författarskap sammanfattar han själv som ett försök att beskriva människans livsvillkor. En kommentar


Livsvillkoren

Människan tror
att livsvillkoren
kan lösas
utan under

men varat vandrar
i andra rum
där fötter
flyger undan tiden

hon är ställd
att leva i sprickor
där händer tvår
till tickande klockor




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 18:02



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Så fint! Nej, under sker väl egentligen varje dag; att det överhuvudtaget kommer en Ny Dag!
Välskrivet, Fredrik!
2008-09-15

  Michaela Dutius
Detta var en underbar dikt som jag verkligen njuter av.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö