Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiv åsikt...

En naiv åsikt
måhända

men tänk vilken värld vi fått
ifall

alla levde efter detta:
Att göra andra
människor

glada




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-12 20:12



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ja...eller om man aldrig hade behovet att jämföra sig med andra. Då skulle många krig undvikas, om mitt och ditt inte fanns!
2008-09-13

    Helga Elin
Håller med glad blir man ju!!!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP