Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tysta rösten

Varför kan jag inte resa på mig
gå ut med min LOVELI tröja
och vara påriktig och vacker i världen.

Titta helande på dig och tänka:
Du är gjord av kärlek och kärlek allena.

Leva dag för dag för dag
för varje ny dag.

Jag måste ha kunskap,
enorma mängder kunskap,
för att stå emot dårarnas argument.

Med barfotafötter på Möllans golv,
äta nyfallen frukt
ner i morgontallriken.

Varför kan jag inte ta min tro
och sprida den som frön,
lägga den i din hand.

Vara en vattenspridare
med härlighets regnbågestrålar
som berör din mening.

Höra en ängels viskning
och veta att just det,
det är det jag ska säga dig.




Fri vers av GaiaKaja
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja