Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här händer inte mej det här händer inte mej det här händer inte mej det här händer inte mej det här händer inte mej det här händer inte mej det här händer inte mej... det händer oss...


du ska inte lämna mej!

Jag sitter här och gråter igen
Har fallit ner till den jag var
Du skrev att du inte orkade mer
Och nu sitter jag och väntar
på att du ska svara
Stirrar på mobilen och sliter mig i
håret
VARFÖR SVARAR DU INTE
Tårarna svider hårt
Du ska ju komma imorgon
Jag har ju längtat och saknat
andats och levt
för att jag har dej nu
För att jag älskar dej
Och du säger att det snart är slut
för dej
att dom kommer och dödar dej
dom onda som vill det
och vi båda vet att dom kan
dom har gjort det förut
och du säger att det inte
finns tid kvar innan dom
hittar dej
Jag svarade att om dom rör
dej så dödar jag dom alla
en efter en
och till slut mej själv
jag ber och det finns ingen återvändo
jag svor i guds namn...























Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-09-12 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå