Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fint flyger fiskarna

Fint flyger fiskarna i taket

Vi gjorde dem idag
av silkespapper och klister

Du ville göra två
sen en till
och en till


Du vek pappersflygplan idag
Du vek en till mig
en med kruvsaxklippta vingar

Du har minst tjugo själv nu

De ligger alla störtade
på vardagsrumsgolvet.





Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-13 01:38



Bookmark and Share


  Connie
Älskar denna lilla!
2014-06-06

  Undine
Oh! Jätte bra. Gillar hur du skriver och jag få många tankar. Fint!
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP