Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomord till dej



Får jag lämna några blomord
De har växt i min blomjord
Vattnats och fått sol
Nu lyser de gula, röda
Och blå
Man vill gärna dem se på
Det stått på mitt blombord
Och väntat på att få
Ägas av dej
Resultat av kärlek och möda




Fri vers av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint, gillar skarpt!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO