Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riggad


Riggad och klar
Mot festen vi far
Med galjonsfiguren den sköna
Bokade bord
Och munnen välsmord
Man drar en och annan, skröna

Ljuvligt och fin
Och så feminin
Sitter du vid min sida
Det smakar så bra
Med den jag vill ha
Mest i världen, den vida

Ögon som leker
Känslor som smeker
Är vad vi bygger upp i natten
Så riggad, men nu varm
Och obotlig charm
Hur kunda jag då få fatt en

Som du




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-10 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO