Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosaik

 

Verklighetens dagar

Syns i gråblå mosaik

Har sina egna lagar

Kör egen logistik

 

Vi följer med i farten

Livet blir ett lopp

Ovissa i starten

Kan vi sätta stopp

 

Vi söker efter friden

Vägar slingrar långa

Hela livet hela tiden

Riskerna blir många




Fri vers av madigan
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan