Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen bråkar med Herkules

Hälften människa
Hälften Gud
Zeus är hans fader
Om du är en ond människa som kommer i hans väg får du veta hut
För han är godheten själv
Så vad du än gör
Se alltid till det goda
Så gör alltid goda gärningar och var snäll
Det tjänar du på i längden
För annars finns risken att Herkules kommer och ger dig en smäll på käften
så att du blir liggandes i sängen
för en lång tid framöver
Så visa lite respekt för de mindre lyckligt lottade
Hjälp dem när du märker att deras hjärta blöder och du kommer att hamna i historieböckerna som en av de goda

Ingen bråkar med Herkules ……

Ken Cassel
13/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel