Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sannonym

 

 

 

Det var något

om dina tömmar

dessa mord och frysta blickar

 

 

 

läpparnas dragning åt ett ont svepskäl, hur den tonade blick förlät

 

 

det var något i ditt rum

hur persiennerna föll

hejdlöst skakande

dallrande intill

 

 

ändlösa korridorer

oöppnade dörrar

mjuggade, slitna, golv

 

 

hur det rörde sig så sakta lugnt

genom dovt hummande, tassande barfotaventiler

 

och hur dina händers leder knöt sin hand

kupad, vriden, med sammanbiten tand

 

förseglad i ett käklöst monument

av fruktans visshet

 

 

du vågade inte tala 

om tvivlets hemligheter

 

som om det vore en synd

att stycka drömmar, bena ut hinder, hacka omöjligheter

 

 

och med armarna i kors, för att inte äga en tyngd

mer än känslan mot ditt eget bröst, när pulsen alstrar sin

 

 

 

allt det där

har jag sett

 

men jag vågar inte säga någonting

utan bara stilla betrakta

 

beakta dina delar

från en helhet, ur ett fängslat, murat,  parti

 

kom ut

viskar jag

 

det är ingen fara

 

 

döden glöden

 

alltid för s i g


 


 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 369 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-13 10:11



Bookmark and Share


  Hannadraken
oj, tre gnälltexter på rad och så denna. otroligt snyggt. du som bäst!
2008-09-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
olja på duk, målad 94, lite sliten, slagen,
2008-09-13

    Glittra G
Gillade den här ... språket flyter, det smakar bra på tungan, man vill ha lite mer.
2008-09-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
men det är bara en känsla i texten med slamsigt, ovidhäftande trivialt kött i språkburen, den säger ju egentligen ingenting. men gillade faktiskt slutet själv. fan..känns som man sitter i en tonårings ambivalenta rebelliska mutism på någe sätt.
2008-09-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
fan, hittar inte orden idag, snart dags för en havsvisit, kanske man får mer input, ibland är det så jävla svårt att hitta känslan, orden, det osagda. Hmm..får väl återkomma.
2008-09-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Rysningar ända ut i fingerspetsarna. Bilden, språket, närvaron känslan, allt är bara perfekt!!/B
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#