Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor

spretiga fingrar över
smutsiga tapeter
och leriga kängor som
lämnar spår
på parkettgolv
och
jag klarar mig kanske
nog  själv
nu


Fast jag

saknar ju hur du andas




liksom




Fri vers av MaddieMad
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad