Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom som du är

Klä dig lätt
Låt ingen få dig att känna besvär
Så kom som du är för jag älskar dig ändå
Så vad andra säger om dig bryr jag mig inte om
Du finns här i mitt hjärta
Du finns här i min kärlekssång
När du lider kan jag känna din smärta
Så kom som du är
Om någon bråkar med dig så finns jag här vid din sida
Om någon bråkar med dig så kommer jag se till att det är dom som kommer att få lida eftersom jag älskar dig
Så kom som du är
Du är min bästa vän och så vidare
Det är det som vänner är till för
Så kom som du är
Sida vid sida är vi starka som det sig bör
för vi har varandra …..

Ken Cassel
13/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel