Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Kyrkbacken

Ekot av mina steg
studsar mot faluröda väggar
och deras vita knutar
där jag går mellan de små husen
på Kyrkbacken; på kullersten,
på en tunn röd linje;
på kanten till avgrunden.
Jag faller i bitar,
jag bryter ihop.

Var är du?




Fri vers av 99knivesinside
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-13 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside