Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina smekningar


i´m only human

i din beröring
jag skälver hjärtslag

med dig
är jag
jag

du berör
hjärtats tomrum

jag smeks
av
innersta längtan

i`m only human

 du ser mig

du berör mig

och

det gör ont

i´m only human

Och ja
jag vill vara din vän
fastän mitt hjärta kommer gå sönder
igen
och
igen

för jag är bara en pojke
som frågar
om du
vill leka med
mig




Fri vers av Blodros
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-09-13 19:06



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert, smärtsam...otroligt fint och berörande!
2008-11-04

  Tina-sol
den här kan jag läsa igen och igen
2008-10-31

  Thurizas
kärlek gör ont, trots att man vet att man lider så är man fast som en knarkare och man låter vederbörande göra allt bara man får vara en del av..

sorgligt men grymt bra fångat
2008-10-16

  Mangal VIP
Klumpen kommer i halsen. Du berör. Din längtan är min längtan. Naket, vackert och modigt.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros