Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskar snappar efter luft i vattnet!




Resan

 

Vinröda timmar i natten

Där dimbankar lockar bergen

Vi sjunger vår hemlängtans sång

Vi seglar nedför den gula floden

Till havet som för oss hem

 




Fri vers av madigan
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan