Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........


Eldsjäl

Vi är eldsjälar du och jag, intensiva och heta.
Kommer nån för nära, så bränner dom sig.
Skriker någon på oss, så brinner vi starkare.
Får vi respekt, så höjer vi lågan till skyn.

Men det är på natten, när ingen ser,
som vi plötsligt blir svaga.
När vi för ett kort sekund brunnit ut,
och förvandlats till glöd.
Då ligger vi där och pyr i vår ensamhet.
Då är vi vackra, och oskuldsfulla.

Vi måste brinna för att orka med våra liv,
för att klara oss genom faror.
För att lysa upp våran väg,
då ingen finns till hands.




Övriga genrer av secret2
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-13 19:27



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
denna är så jättevacker, dottern min ..... förstår inte att jag inte kommenterat denna förr .....
2009-01-20

  Maria T
Brinn och låt dina ord lysa.
2008-09-14

    FIG-GHD742
Mycket vacker, låt aldrig ljuset slockna helt.
För evigt ska hoppets låga brinna.
/ FIG
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

secret2