Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig kärlek

Allt bleknar
världen och jag
Läpparna en gång så röda
nu gråa och spruckna
Kindernas rodnad borta
kvar finns inget
Ögonens mörka bruna färg
bleknar och blir matta
Allt är förvirrat
jag har inte koll på tillvaron
Allt handlar om dig
dig och ingen annan
Jag måste hitta dig
du måste bli min
Jag klarar mig inte utan dig




Fri vers av aouwseh
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 22:44



Bookmark and Share


    Issand.
starkt
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

aouwseh