Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör mig

Du berör mig..

Hela du får mig att vilja
omfamna dig när jag ser
hur du känner.. hur du mår.

All den trötthet och det tunga som tär dig.
Vill hålla om dig låta dig vila i min famn
beröra ditt ansiktes konturer
ge dig trygghet
om så bara för stunden, en vilsam hamn.
Långt bort ifrån höga vågor av oro och stress.

Jag finns
när du känner för att prata
om du behöver
vara...
och andas ut.

Jag finns där.

Du berör mig..






Övriga genrer av JoLu
Läst 707 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-14 19:46



Bookmark and Share


  alvan
Underbart öm text! Känner verkligen i texten!

Fin fin fiiin! ;)
2008-11-04

  Angeldust
En stjärna till en stjärna Grattis :-) kram tinny
2008-11-04

    ej medlem längre
Precis så känner jag också för en särskild människa... du skriver väldigt vackra och berörande texter. Enkla, men samtidigt så stora och insiktsfulla och tänkvärda, och jag känner igen mig i dina ord och tankar. Applåder från mig!!
2008-10-24

    AnnaGs
Den var otroligt fin,
känner igen mig så väl!!
Mycket vackert skrivet!
2008-10-19

  elinbelin
Riktigt vacker! Den berör!
2008-09-17

  minette
mm,, det är väl det alla önskar att ha någon som finns där för en i jobbiga stunder
jätte fin
2008-09-15

    tapetklister
mm, fin text. mjuk och öm om att vilja finnas för någon som har det svårt. gillar särskilt "om så bara för stunden, en vilsam hamn", väldigt vackert!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

JoLu