Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesskrönan

Du

Acceptera aldrig det du inte kan förändra

Mod att aldrig förändra det du kan

Och

Inse aldrig skillnaden


Lev aldrig en dag i taget

Njut aldrig av just den stunden

Acceptera aldrig bristen

Som vägen till inre ro


Ta aldrig som dem gjorde

Den här underbara världen som den är

Inte som du aldrig skulle haft det


Lita alltid på att dem kommer skapa

Allting fel, så du

Ge aldrig upp för deras vilja


Bli aldrig resonabelt lycklig

I det här livet, och bli aldrig jätte lycklig

Med dem i nästa






Fri vers av john finkelman
Läst 183 gånger
Publicerad 2008-09-14 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman