Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod

Du gör halt
Du vet att jag har berättat det
Så många gånger
Men du säger:
"Hur ska jag kunna
Ta till vänster nu?
Det är en stor jävla klippvägg
I vägen"
Och jag berättar igen
Att du ska inte ta till vänster
Du ska stanna
Och vänta
Tills klippväggen nöts bort av vattnet

Men du säger bara
Att det kommer ta tusen år.




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-14 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion