Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting handlar om perspektiv.


Gå över berget.

Reser sig gör det, som ett berg
Framför ditt synfält -
Och du reser inte ens blicken.
Stirrande ögon
Mot grunden
Uttryckslöst
Hopplöst.
”Gå över berget.”
Det är jag som manar.
Från där jag står ser jag andra sidan,
Vattnet och grönskan.
Men du skakar på huvudet,
Nekande. Suckande.
Ser inte.
Sparkar halvhjärtat i berggrunden
Och vänder om.




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-01 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion