Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla vandringar har ett slut!


Sömnen

 

Eldens levande lågor

Upp mot det svarta ljuset

I nattens vakenhet

Där tysta tassar vandrar

Vita tänder glänser

 

Vi lyssnar på ljuden

Av bräckliga grenar

Prasslet från torra löv

Vingar som lyfts

 

Trötta av vandringen

Sövs vi av elden

Somnar till knastret

Från brinnande ved 




Fri vers av madigan
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-15 07:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rogivande.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan