Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Biet flög in genom det öppna fönstret!


Köket

 

Grönkalkade väggar

Med saffranstak

Över brunrutigt golv

 

Dörren av blåmålad björk

Fönstret med fyra glas

Bakom hemvävd gul gardin

 

Blommor i grönt

I grå fönsternisch

Kaffekoppen i vitt

Med blåmålad blomma

 

Trasmattans gröna ränder

Katten som sover på den

Är mig så kärt




Fri vers av madigan
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-09-15 08:24



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
åh vilka vackra ord

så somrigt, vissa rader får mig att tänka på medelhavets lantliga lugn

köket har sedan barnsben varit mitt favoritrum i hemmet, man kan göra så mycket där....


tack för att du fick mig att drömma mig bort en dag som denna!
2008-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Smakfullt.
Även jag är väldigt hemmakär.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan