Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"med luft som i en kolsäck"


Övning i skolsalen


När jag va liten så
Hade manskören i Ockelbo
Övning i vår skolsal
Varje tisdagkväll
Så på onsdagen så stank de rök därinne

Och inte alltid så hade man tömt askfatet
Som kunde vara fullt
Man undrar vilket liv de skulle blivit
Om de vart idag….




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-30 18:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Det skulle nog bli ett liv,
som vi sällan skådat
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO