Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrebrist och ordhantering.

Jag ser i dina ögon,
att du hör vad jag säger.
Jag ser på ditt kroppspråk,
att du vill brista ut i gråt.
Jag synar dina tankar,
jag ber om din respekt.
Det här är ingen duell,
och inget spel.
Vi tar lite friskluft,
ja tror vi behöver andas in lite syre.




Övriga genrer av secret2
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 12:10



Bookmark and Share


  Maria T
Bra. det behövs lite frisk luft
2008-10-30

  Eaglemountains VIP
Kort och koncist, med riktat innehåll, fint!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

secret2