Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att döda horisonten

smula sönder horisonten
till ett svart ensamhetsstoft
att spola ner i toaletten
tillsammans med kondomerna
och hans morgonskratt


han kommer aldrig tillbaka




Fri vers av livräddaren
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-07-28 13:37



Bookmark and Share


    vilsen
hoppas inte att det handlar om dig o jeppe . mycket bra skrivet !
2005-07-30

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2005-07-28

  madinsane
vilka ord.. du är fenomenal!!!!
2005-07-28

  oprivat
damn! vad otroligt fint söta lilla du! men är det sant för din del?
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren