Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sötnos

jag kan blåsa
varmluft i din hålfot
om du vill

om du lovar
att pussa mig
på ögonlocken
när jag är ledsen




Fri vers av livräddaren
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-07-28 13:39



Bookmark and Share


  Jessi
Vilken söt pluttinutt dikt!
2005-08-24

  dofta
gud maggi, du är så jävla bra!
2005-08-07

    entillsomdu
vilken fin kärleksförklaring!
2005-07-30

    vilsen
du är bäst ! och jag älskar dig, vännen !
2005-07-30

  madinsane
blåsa varmluft i hålfoten..
lite småäckligt, men ack så vackert!
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren