Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag fick...

Jag sade vad jag tyckte
min åsikt
högt och med stark
stämma,

för det har man ju rätt att göra
i
ett fritt
land...

plötsligt befann jag mig i ett
ödehus

plötsligt befann jag mig i en öken
utan
slut

Var fanns alla människor?
Ensam
ensam
ensam jag gick...

det var

det enda
det enda
det enda jag fick?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-15 19:47



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Kan kännas ensam, men ofta är det många som tycker det samma, men vågar inte stå för det!
2008-09-15

  Mygg
STARKA stämma ska det ju vara!
2008-09-15

  Mygg
Kanske skrämde din höga, staka stämma bort alla andra? :))
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP